Vaša privatnost za nas je važna. Syntaxis-ovo je pravilo da poštujemo vašu privatnost u vezi s bilo kakvim podacima koje možemo prikupiti od vas putem naše web stranice i ostale web stranice koje posjedujemo i kojima upravljamo.

Osobne podatke tražimo samo kada su nam zaista potrebni da bismo vam pružili uslugu. Prikupljamo ga poštenim i zakonitim sredstvima, uz vaše znanje i suglasnost. Obavještavamo vas i zašto to prikupljamo i kako će se koristiti. Sakupljene podatke zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da vam pružimo traženu uslugu.

Koje podatke pohranjujemo, zaštitit ćemo u komercijalno prihvatljivim sredstvima kako bismo spriječili gubitak i krađu, kao i neovlašteni pristup, otkrivanje, kopiranje, upotrebu ili izmjenu. Ne dijelimo javno ili treće strane osobne podatke, osim ako to zahtijeva zakon. Naša web stranica može se odnositi na vanjske web stranice koje mi ne upravljamo. Imajte na umu da nemamo kontrolu nad sadržajem i praksama tih web mjesta i ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornost za njihova pravila o privatnosti.

Slobodni ste odbiti naš zahtjev za vaše osobne podatke, s razumijevanjem da vam možda nećemo moći pružiti neke od vaših željenih usluga. Vaša daljnja upotreba naše web stranice smatrat će se prihvaćanjem naše prakse oko privatnosti i osobnih podataka. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako obrađujemo korisničke podatke i osobne podatke, slobodno nas kontaktirajte. Ova pravila stupaju na snagu 10. srpnja 2020.